Nejnovější aktivita: 5. 9. 2024 - 14. 9. 2024 - TÝDEN BEZPEČNOSTI 2024

Článek

II. POHNEME MLADOU BOLESLAVÍ

II. POHNEME MLADOU BOLESLAVÍ

6. 9. 2024

Druhý ročník akce POHNEME MLADOU BOLESLAVÍ, který se v rámci projektu POHNEME ČESKEM, konal ve čtvrtek 5.9.2024 na Městském stadionu v Mladé Boleslavi byl veleúspěšný.


V Mladé Boleslavi se opět uskutečnila tradiční akce Pohneme Mladou Boleslaví, tentokrát s podtitulem Rozhýbeme naše děti. Tato událost, zaměřená na podporu sportu a zdravého životního stylu, nabídla i letos pestrou přehlídku sportovních aktivit, kterým se zdejší děti mohou věnovat ve svém volném čase.


"Na akci se letos představilo několik desítek různých kroužků, které dětem nabídly možnost vyzkoušet si sportovní aktivity přímo na vlastní kůži, což se nám osvědčilo už v minulém roce, proto jsme se rozhodli uspořádat ji i letos," uvedl náměstek Marek.

"Vítáme a podporujeme jakoukoliv možnost, díky níž děti získají smysluplnou náplň volného času. Sport, respektive pohyb, a to na jakékoliv úrovni, považuji za důležitou součást zdravého vývoje člověka. V ideálním případě by nás měl samozřejmě pohyb provázet celý život," dodal primátor Jiří Bouška.

Mezi největší lákadla patřily například volejbal, basketbal, hokej, fotbal, střelba nebo dokonce aktivity otužilců.

Program, který trval celý den, byl určen nejen školám, ale i široké veřejnosti, a nabízel jedinečnou příležitost objevit nové záliby a zapojit se do pohybových aktivit dostupných v Mladé Boleslavi.

V letošním ročníku se také prezentoval Hasičský záchranný sbor, Policie ČR, Městská policie Mladá Boleslav, Český červený kříž a ZPŠ. V odpoledním programu se pak konal food festival, autogramiáda sportovců, taneční představení mažoretek z Kosmonos a fotbalový turnaj mladých fotbalistů.


Text převzatý z oficiálního webu města Mladá Boleslav.


Odkaz na článek je zde:

https://mb-net.cz/akce%2Dpohneme%2Dmladou%2Dboleslavi%2Dpredstavila%2Ddesitky%2Dsportovnich%2Dkrouzku/d-83690/p1=63083


Foto: MB-NET.CZ a naše vlastní


Reportáž v televizi 1.Boleslavská najdete zde:

https://www.prvniboleslavska.cz/mlada-boleslav-maji-deti-dostatek-prilezitosti-ke-sportovani

Další články


Další článek

DEN RODINY HABARTOV


Fotogalerie